Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську фонд Сергія Притули займеться підготовкою цивільних: чого навчатимуть?

У 16 містах України, в тому числі в Івано-Франківську, Благодійний фонд Сергія Притули запустив Центри готовності цивільних. В Центрі можна отримати знання та навички, що будуть корисними у час війни.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Forbes.

Проєкт орієнтований на цивільних. Він допомагає здобути необхідні навички у воєнний час, визначитися, яка саме військова спеціалізація найбільше підходить людині у разі мобілізації та надає знання на випадок потреби участі в партизанському русі.

Відтак, проводити будуть навчання з вогневої підготовки, тактичної медицини та поведінки в критичних ситуаціях. Окрім теоретичних знань, буде можливість застосувати вивчене на практиці.

До слова, в Івано-Франківську Центр розташовується за адресою: Коновальця, 227а. Цього місяця, 11 і 12 листопада, вже проводилися тренінги з надання домедичної допомоги в умовах воєнного стану та щодо мінно-вибухових пристроїв і безпеки. Наступні навчання планують провести у грудні.

Інструктори тренінгів – переважно військові з бойовим досвідом. Тож якщо хочете відчувати себе впевнено за будь-яких умов, радимо проходити подібні навчання. Вони зможуть врятувати ваше здоров’я та життя, а також життя навколишніх.

Фото ілюстративне

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору