Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську вшанували пам’ять загиблих на війні випускників училища

Сьогодні, 5 грудня, на території Івано-Франківського вищого професійного училища сервісного обслуговування техніки вшанували пам’ять трьох загиблих випускників.

Повідомляє Інформатор. 

Напередодні Дня української армії анотаційну дошку відкрили та посвятили на честь пам’яті Артура Бурлаки, Романа Дубінського та Юрія Григоріва.

Артур Бурлака – солдат 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Народився 15 березня 2000-го року в Івано-Франківську, де й навчався. Потім вступив до училища на спеціальність “Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики”. Артура згадують як душу товариства, був веселим, кмітливим і доброзичливим. Загинув в зоні АТО 22 березня 2019 року під селом Новотошківське на Луганщині.

Роман Дубінський – солдат і стрілець роти охорони Національного університету оборони України імені Івана Черняховського. Народився 1 грудня 2002 року в селищі Лисець. Потім вступив в училище, щоб стати майстром з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів. Був пластуном, друзі згадують його як хорошого щирого хлопця з авторитетом. 6 жовтня 2021 був призваний до ЗСУ. Загинув 26 лютого цього року в Києві, захищаючи місто.

Юрій Григорів – старший солдат 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Народився 6 травня 1998 року в селі Іваниківка Богородчанського району. В училищі здобув професію електромонтера. Любив спорт, помагав батькам. 27 лютого цього року був мобілізований. Загинув 24 квітня в селі Катеринівка на Донеччині.

Вічна пам’ять нашим Героям.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору