Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Енергетики не знають, де багаті. Чому світло вимикають не всім

Учора, 6 грудня, на оперативній нараді міський голова сказав тезу про те, що, мовляв, у місті вимикають світло бідним, а багатим – ні. Цитата: ” Мені складається враження, що виключають тільки бідних, а багаті всі зі світлом. Це несправедливо. Скажімо, мікрорайони БАМ, Набережна – їх постійно виключають. А там, де живуть багаті, гуртожитки, де живуть правоохоронці, інші – їх не виключають. Чому така несправедливість? “. Сьогодні в обленерго дали відповідь на це питання.

Повідомляє Інформатор.

За словами технічного директора “Прикарпаттяобленерго” Олега Сеника, він не знає, де багаті.

“Я знаю, за якими принципами формуються наші графіки, які райони, і де ми вимикаємо. До графіків вимкнень ми маємо право включати всіх споживачів, крім тих, хто на лініях, що й об’єкти критичної інфраструктури. У центрі міста є такі об’єкти, які не можна вимикати, тож частина будинків не вимикається. Це об’єктивна реальність, яка є, так і буде. У рішеннях щодо формування графіків лежать чисто технічні речі”, – сказав він.

Також Олег Сеник розповів про роботу котелень.

“По котельнях відбулося ряд нарад з представниками “Теплокомуненерго” та заступником міського голови. Котельні ми вимикаємо по графіку, який ми узгодили. Ті котельні, за які казали, що вони вимкнуті, працювали всю ніч. Коли буде похолодання, ми зробимо такий графік, щоб котельня працювала вночі та впродовж дня певну кількість годин. Тобто ці рішення прийняті на рівні заступників міського голови і керівництва нашої філії “Центральна”, – зауважив він.

До теми: Коли застосовують четверту чергу вимкнень – пояснюють енергетики.

Дізнатись свою чергу можна за особовим рахунком або у чатботі Viber.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору