Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Немає світла — запалюйте свічку. Чи є ще в магазинах свічки, і скільки вони коштують

З початком вимушеної економії електроенергії, в магазинах різко зріс попит на свічки. Подекуди їх не завжди вистачало. Зараз свічки придбати можна. Окрім цього, їх продають у різній формі, різного кольору, можуть бути й ароматизовані. 

Пише Інформатор.

Свічка може стати гарним доповненням до інтер’єру, тож радимо створювати собі затишок навіть у тих умовах, які зараз складаються.

Щоб дізнатися скільки коштують свічки, ми відправилися в “Епіцентр”. Хочемо зазначити, що в торговельному центрі зараз великий вибір аромасвічок. Є навіть різдвяна серія з запахом кориці, яблука, гвоздики та цитрусових.

Така аромасвічка зараз коштує 150 грн. Вона поміщена в скляну посудину та гарно упакована, тож може стати чудовим подарунком у період новорічних свят. Тим паче, що зараз це дуже практична річ. Є також свічки з ароматом ванілі, шоколаду, кави.

Ароматизовані свічки в скляній посудині з кришечкою вартують 208 гривень.

Якщо ви не прихильники свічок із запахом, можна придбати звичайні парафінові. Набір із 10 столових свічок коштує 221, 69 грн. Також продаються свічки-таблетки в упаковці з 50 штук. Одна така свічка горить 3,5 години, а ціна упаковки становить 270 грн.

За свічками можна піти і в дрібні побутові магазини. Наприклад, “Все від 1 гривні”, “Єтаке” та інші. В одному з таких магазинчиків ми знайшли білі, золотисті та сріблясті свічки у формі кулі. Вони не мають запаху, але гарно дивитимуться на поличці чи на столику.

Радимо мати хоча б декілька свічок “про запас”. При цьому не забувайте про правила безпеки та не залишайте свічки горіти на ніч.

Читайте також: Від любові до ненависті один…графік вимкнення світла. Історія стосунків енергетиків і споживачів

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору