Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Тероборонівцям 77 батальйону передали мобільну лазню з Прикарпаття

На Прикарпатті жителі Гвіздецької і Отинійської громад закупили й переобладнали вантажівку STAR на мобільну лазню і відправили нашим захисникам 77-го батальйону тероборони.

Повідомляє Інформатор Коломия.

Автомобіль придбали за кордоном, його вартість – 419 600 грн. Волонтери з Отинії доправили його в Україну та передали у Гвіздець, де змонтували причеп.

Тут воїни зможуть не тільки попаритися і помитися, а й підстригтися, посушити чи попрасувати одяг. У причепі обладнали чотири душові кабіни, сауну, рукомийник, котел і бойлер, систему примусової вентиляції. Купили і 30 рушників.

На лазню перерахували кошти працівники Гвіздецького ліцею та філії села Хом’яківка, Кулачківської гімназії, Старогвіздецької гімназії, працівники дитячих садків «Сонечко» Гвіздця та Остапківців, працівники виконавчого комітету Гвіздецької селищної ради. Всього вийшло понад 150 тис грн.

Підтримала громаду в цьому і Служба автомобільних доріг: начальник САДу Василь Буджак вніс значну суму на благодійний рахунок. Роботи з утеплення, обшивки, облаштування сауни та душових кабінок, монтажу котла, резервуарів для води безкоштовно виконали селищний голова та його помічники. Машину заправили на 6 тис грн.

Комплекс вже вже на передовій. Лазню  в зону бойових дій на Донеччину перегнали селищні голови Гвіздця та Отинії Михайло Дяків і  Олег Савчук.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору