Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На українсько-польському кордоні запрацювала “єЧерга”

Відсьогодні, 12 грудня, в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ», що на кордоні Польщею, функціонуватиме «Електронна черга перетину кордону» для вантажівок.

Пише Інформатор із посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Проєкт «Електронна черга перетину кордону/єЧерга» реалізується Міністерством інфраструктури у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Державною службою з безпеки на транспорті, Державним агентством автомобільних доріг, Державною митною службою та Державною прикордонною службою за підтримки USAID/UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

У пресслужбі МВС наголошують, що єЧерга упорядкує та збільшить транспортний потік вантажівок, а перевізники зможуть планувати день і час прибуття до пропускного пункту, адже знатимуть, коли настане їх черга перетинати кордон. Це дозволить оптимізувати час перебування в черзі й зменшити витрати на перевезення товарів. Електронна черга безкоштовна.

Щоб потрапити в єЧергу, потрібно заздалегідь зареєструватися на сайті. Після реєстрації водій отримає повідомлення про приблизний час перетину польсько-українського кордону.

Також для користувачів єЧерги працюватиме гаряча лінія за номером +38 (044) 334 43 04.

Читайте також: Двоє прикарпатців переправляли ухилянтів за кордон

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору