Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Не стільки біль, скільки надія”: у Франківську відбудеться благодійний аукціон Нікіти Тітова

В Івано-Франківську відбудеться благодійний аукціон. Ідея його проведення — підсумок річної діяльності “Громадської ініціативи Галичини” й “Врятуймо скарби разом”. Торги пройдуть 19 грудня о 18.00 в міській Ратуші. 

Пише Інформатор.

На аукціоні виставлять 15 лотів. Перші 14 — твори з проєкту “Бог між нами! Переможемо разом”. Вони не мають назв, лише короткі авторські описи. Вся серія складатиметься із 140 графічних робіт. Організатори стверджують, що твори матимуть величезну колекційну вартість і додають, що важливо зафіксувати історію, яка відбувається у Франківську зараз, у часі війни.

Всі ці роботи я почав створювати з лютого. Це мої рефлексії, думки, те, чим я хотів би ділитися. Ці роботи несуть не стільки біль, скільки надію“, – ділиться Нікіта Тітов.

Окрім вже згаданих лотів, буде п’ятнадцятий. Це той твір, який Нікіта Тітов створив спеціально для аукціону й не публікував ніде раніше. Валерій Твердохліб привідкрив завісу й сказав, що це робота на тему нашого міста.

Всі кошти з аукціону підуть на автомобілі для воїнів. Буде створено сайт волонтерського магазину, де продаватимуть роботи художника і мерч (плакати, листівка, шопери), його запустять також 19 грудня. Кошти з продажів цього магазину будуть іти на потреби армії, передусім на автівки.

Стартова ціна кожної роботи – 5000 гривень, крок – 1000 гривень. Всі лоти будуть із підписами трьох організаторів аукціону. Долучитись до торгів можна буде онлайн, через пряму трансляцію.

Читайте також: Анонімний художник Бенксі створив 50 трафаретів для продажу на підтримку України

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору