Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти франківцям цієї суботи

Сьогодні у Франківську можна відвідати концерт, виступ коміків, навчитись співати традиційні колядки.

Пише Інформатор.

10.00 — Дитячий майстер-клас із декорування різдвяних віночків на Fabbrica

Вік 6-10 років, для менших діток присутність батьків обов’язкова.
Вартість 750 грн. Реєстрація тут.

Локація: Fabbrica

13.00 — Заняття з кераміки для дітей

Заняття для дітей 7-15 років. Вартість одного заняття 150 грн. (У вартість входять матеріали, випал робіт оплачується окремо).

Реєстрація тут у приватних повідомленнях.

Локація: вул. Степана Бандери, 1

13.45 — АRT-терапевтичний майстер-клас для дорослих “Глиняний будиночок”

Захід відбудеться в межах проєкту “Невідкладна допомога та захист постраждалих внутрішньо переміщених осіб в Україні та українських біженців в Молдові” реалізується міжнародною організацією Hilfswerk International у партнерстві з СТАН \ STAN , Asociatia Obsteasca “Mostenitorii” та Gender-Centru Молдови за підтримки Австрійської агенції з розвитку (ADA) та фонду Nachbar in Not.

Реєстрація тут.

Локація: СТАН \ STAN

14.00 — Лінійність. Ілюзія маневру

Каліграфічні тексти та картини на стінах, земля під ногами, звуки в повітрі. 17 грудня о 14:00 у просторі «Асортиментна кімната» відбудеться відкриття проєкту Віталія Гоцанюка «Лінійність. Ілюзія маневру». Цим проєктом художник пропонує простір для осмислення досвіду проживання війни. Як не ізолюватися від того, що відбувається? Як сприймати цей болючий досвід в екологічний спосіб? Як тримати зв’язок з реальністю та твердо стояти ногами на цій землі? Художник ставить питання: «Як жити, продовжувати робити те, що маєш, та залишатись собою під час війни в контексті нашого часу?» — і ставить це питання життєствердно.

Вхід вільний.

Локація: Асортиментна Кімната

16.00 —  Kurs Valüt | 17.12 | Івано-Франківськ 

Після півторамісячного туру Європою, відоме електронне дуо з Дніпра Kurs Valüt, котрі є резидентами клубу Module, німецького лейблу No Emb Blanc та дніпровського Dnipropop завітають 17 грудня в Івано-Франківськ на локацію PARASOLKA, що на Промприладі по вулиці Української Перемоги, 23.

Квитки тут.

Локація: Промприлад.Реновація

16.00 — Різдвяні зустрічі з психологом

За теорією Карпмана, у стосунках з іншими людьми ми часто виступаємо у ролі жертви, рятівника чи переслідувача – це відома інформація. Але мало хто знає, що розвиваючи певні навики самоусвідомлення та корекції поведінки, можна вийти із трикутника маніпуляції та розвиватися до рівня Героя чи Філософа, Переможця чи Мудреця… Ми помандруємо теренами маніпуляцій, знайдемо виходи з них, виробимо власні стратегії опору і розвитку стосунків до більш продуктивних і корисних.

Вартість: донат від 100 гривень

Локація: вул. Дністровська, 22 (3 поверх)

16.00 — Вечори кераміки

Заняття для дорослих (16+ років). Вартість одного заняття 200 грн. У вартість входять матеріали (випал робіт оплачується окремо).

Реєстрація тут у приватних повідомленнях.

Локація: вул. Степана Бандери, 1

18.00 — Магічні передріздвяні співи

Запрошуємо вас до співочої майстерні де ми будемо вчити колядки, створювати святкову атмосферу бо наша культура і традиції – це потужний інструмент для підняття духу. А нам це сьогодні потрібно як ніколи.
Вестиме зустріч і надихатиме – дивовижна Надія Алюнова.

Локація: Підземний перехід “Ваґабундо”

19.00 — ТеСАМеШоу в Івано-Франківську

Давайте разом піднімемо наш дух до Перемоги, підтримаємо один одного та допоможемо ЗСУ! — запрошують Владзьо, Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний і Сергій Полупан і нагадують, що купуючи квитки, ви долучитесь до доброї справи, адже частина коштів від продажу квитків підуть на підтримку ЗСУ.

Квитки тут.

Локація: Івано-Франківська обласна філармонія

Читайте також: Війна в моменті: у Франківську відкрили виставку “292 дні війни”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору