Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську відзначили переможців міжнародних спортивних змагань

Сьогодні, 19 грудня, в Івано-Франківській ОВА нагородили чемпіонів і призерів змагань міжнародного рівня і їхніх тренерів.

Пише Інформатор.

Таке нагородження традиційне, його проводять щороку перед Різдвом. Спортсменам із найвищими результатами і їхнім тренерам вручають грошові сертифікати номіналом від 2 до 40 тисяч гривень.

Цьогоріч нагороджують 42 спортсменів і тренерів з усієї області. Серед найвищих здобутків — чемпіони Дефлімпійських ігор та чемпіони Світу веслування серед юніорів. Через повномасштабну війну українські спортсмени мали можливість змагатися лише останні пів року, проте навіть не стало перешкодою для здобуття найвищих нагород. Так, Назарій Левицький став триразовим чемпіоном Дефлімпійських ігор зі спортивного орієнтування.

Сьогодні нагороди вручили тим спортсменам і тренерам, які є в Івано-Франківську, адже частина перебуває на навчально-тренувальних зборах.

Бронзовий призер чемпіонату Європи U-20 із вільної боротьби Денис Сагалюк розповідає, що від лютого українські спортсмени пропустили дуже багато змагань і повернутись до професійних стартів змогли лише влітку, коли ситуація стала стабільнішою. В майбутньому він планує потрапити на Олімпійські Ігри, а боротьбою займається 10 років.

Читайте також: Прикарпатські спортсмени здобули сім золотих медалей на чемпіонаті з веслування на байдарках і каное

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

 

 

Нагору