Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Комендантську годину не скасовують: поліція Прикарпаття посилено охоронятиме місто на свята

Наближаються традиційні новорічні та різдвяні свята. Поліцейські Івано-Франківщини продовжують нести службу у посиленому режимі та закликають прикарпатців не порушувати вимог воєнного стану, який діє в Україні. Йдеться про дотримання правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги тощо. Водночас правоохоронці готові слідкувати за порядком у церквах.

Пише Інформатор із посиланням на поліцію Івано-Франківська.

Відсьогодні поліція посилено охоронятиме порядок поблизу храмів Франківщини й патрулюватиме вулиці.

Також нагадують, що в області діє комендантська година, яку на свята не скасовують, тому перебувати на вулицях і в громадських місцях з 23 до 5 години заборонено.

У випадку відключень електроенергії правоохоронці повідомлятимуть про повітряну тривогу через гучномовці й просять не ігнорувати такі оповіщення. Ще поліція звертає увагу водіїв на те, що сідати за кермо нетверезими неприпустимо. Нетверезий водій несе потенційну загрозу всім учасникам дорожнього руху.

Просять утриматися від використання в новорічну ніч феєрверків, петард, салютів та інших піротехнічних засобів, адже це заборонено.

Якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102, у територіальні підрозділи поліції або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці.

Читайте також: Як розрізняти сигнали регулювальника: пояснює поліція

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору