Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Кіно для різдвяного настрою: фаворити редакції

Традиційний перегляд улюблених фільмів чи пошук чогось нового — в обох випадках це чудова ідея для заняття на свята. 

Сьогодні Інформатор розповідає, яке кіно асоціюється зі святковим настроєм у нашої команди.

Для нашої редакторки Софії фільмами з атмосферою новорічно-різдвяного періоду є серія про Гаррі Поттера, особливо перші два фільми “Гаррі Поттер і філософський камінь” і “Гаррі Поттер і таємна кімната”. Ще один традиційний святковий марафон “Володар Перснів”.

“Сам удома”, “Вартові легенд” і “Грінч” улюблені стрічки Валі, SMM-ниці “Інформатора”. Перші три частини про пригоди хлопчика Кевіна, який захищає будинок від грабіжників на Різдво, вона щоразу дивиться як уперше. “І байдуже, що він старенький, але все одно класний“, каже Валя.

У Насті зі святковим настроєм асоціюється комедія “Коли Гаррі зустрів Саллі”. “За сюжетом головні герої спочатку не люблять одне одного і не розуміють характери, але в кінці по стандарту разом. Саме в час Різдва вони остаточно починають розуміти почуття одне одного, але і там не обходиться без драми. Ну і в головній ролі прекрасна Мег Раян”, розповідає журналістка.

На запитання про найбільш асоційований із Різдвом фільм журналіст Артем каже, що однієї стрічки, певно, немає. Але про свята найбільше нагадують серії “Сам удома” й “Гаррі Поттер” кіно, яке вже встигло стати класикою, коли йдеться про тематику зимових святкувань.

У ще однієї журналістки “Інформатора” Юлії традиційним є перегляд усіх частин “Гобіта”, а останні два роки— ще й трисерійного серіалу “Дракула” від BBC One і Netflix. У другому немає нічого святкового, проте різдвяною асоціацією й місцем у підбірці він завдячує своїй даті виходу, 1 січня 2020 року.

Наша редакція щиро бажає вам веселих свят і нагоди передивитись улюблені стрічки. З Різдвом Христовим і прийдешнім Новим Роком!

Юлія Равлюк

Читайте також: “Направ мою руку, Боже, хай знищить усе вороже”: огляд фільму “Снайпер. Білий ворон”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору