Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що в наступному році нам принесе Чорний Водяний Кролик чи Кіт

Символом 2023 року за східним календарем є – Чорний Водяний Кролик чи Кіт.  Що цього року нам варто очікувати від цих тваринок? Чи буде рік вдалим? І чи нарешті стане спокійно?

Інформатор дослідив цю тему, тож розповідаємо.

За східним календарем Новий рік настане 22 січня 2023 року. Цього року в Китаї символом року є Кролик, який символізує довголіття, жвавість та біганину. А от в В’єтнамі Кіт буде новим символом. Проте традиційно прийнято користуватись саме китайським календарем.

Астрологи стверджують, що цей рік буде досить мінливим, адже роки кролика наповнені непередбачуваними подіями з несподіваними переломними моментами. Проте цей рік має бути спокійнішим, ніж рік Тигра, адже Кролик має спокійніший характер. Тож це допоможе заспокоїтись, відпочити та з новими силами почати реалізовувати заплановане. Втім, повністю розслаблятись не варто, адже Кролик каратиме безініціативних та лінивих людей.

Успіх в цьому році гарантовано тим, хто покаже свою чесність, легкий характер, щирість та працьовитість. Однак Кролик не любить надто різкі зміни, а навпаки надає перевагу рівновазі та комфорту, тож говорять, що на нас чекає спокійніший рік без катаклізмів.

Стосовно фінансів, варто додати, що астрологи прогнозують стабільність нам усім. Проте варто пам’ятати, що Кролик щедро нагородить тих, хто знає чого хоче і працює не покладаючи рук. Саме цілеспрямованим і трудолюбивим людям цього року пощастить і вони досягнуть своєї мети.

А стосовно війни прогноз не до кінця відомий. Чи закінчиться вона саме 2023 році – ніхто не знає. Проте є надія, що бої на території України стануть менш інтенсивними й ситуація стабілізується.

Сподіваємось, що наша перемога вже близько, і рік Кролик нас цим потішить. Продовжуємо вірити в ЗСУ та боротися.

Валентина Вінковська

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору