Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти франківцям у п’ятницю 30 грудня

Завтра, 30 грудня, мешканцям міста пропонують відвідати вистави в місцевих театрах, зіграти в настільні ігри та піти на виставку графічних робіт. 

Деталі розповідає Інформатор.

  • Виставка “Автонім”

Це виставка графічних робіт Вольта Агапєєва “Автонім” про трансформації і час хаосу. Вольт Агапєєв — мультидисциплінарний художник, народився 1989 року у Тернополі. Найчастіше працює із графікою, муралами та медіа артом. Окремим моментом виставки є територія України, адже її можна позначити як трансформаційно-патогенну зону.

“Для кожного десятиліття характерні серйозні соціально-політичні зміни. Кожній з них притаманна стрімкість, екстремальність та нелінійність. За таких умов, звичайно, згадується фейкове китайське прокляття “щоб ти жив у часи змін”. Однак, гібридизуючи його оригінал, зараз актуальніше звучить: “краще залишатись людиною у часи змін, ніж собакою у спокійні часи”, – йдеться в описі події.

Відкриття виставки відбулося сьогодні. Вона буде діяти до 26 січня.

Час: 12:00-19:00

Місце: Асортиментна кімната, вул. Січових Стрільців, 15

  • Вистава “Пригоди Мадагаскарців”

Головні герої вистави – персонажі з відомого мультфільму “Мадагаскар” – Лев Алекс, Зебра Марті, Гіпопотам Глорія та Жираф Мелман. Дружня четвірка потрапляє на дитяче новорічне свято. Що було далі – пропонують дізнатися на виставі.

Час: 16:00

Місце: Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок ім. Марійки Підгірянки.

  • Передноворічні настільні ігри

Усіх охочих запрошують зіграти в настільні ігри, щоб трохи відволіктися та покращити собі настрій. Можна приносити і свої ігри, але організатори запевняють, що на місці їх буде вдосталь.

Вхід безкоштовний.

Час: 18:00

Місце: МЦ “Параграф”, вул. Шевченка 57

  • Вистава “Коляда та й плєс…Ізпрєжди віка”

Це мюзикл про різдвяні набутки з усієї країни.

Можна чекати на колядників удома, а можна завітати до театру і побачити не лише гуцульські традиції, а й набутки з усієї нашої великої країни! Та навіть автентичний бурсацький вертеп! Феєрична коляда-притча про те, що є основою нашого життя на землі, про те, що єднає людей у народ і дає світлу Різдвяну надію на єдність у любові, як і було задумано Богом з початку віків.

Рідкісні автентичні та відомі, усіма улюблені колядки, плєси, стародавні обряди та містична історія Різдва у виконанні акторів театру занурять вас в атмосферу свята, змусять посміхнутися та замислитись над вічним.

Квитки можна придбати за посиланням.

Час: 18:00

Місце: Івано-Франківський драмтеатр

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору