Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Поринути у диво: біля брами палацу Потоцьких встановили різдвяний вінок

Вчора, 29 грудня, біля брами палацу Потоцьких встановили великий різдвяний вінок. Тепер на територію палацу можна потрапити, переступивши через нього. 

Пише Інформатор.

Ми вже традиційно прикрашаємо територію та нашу браму до новорічно-різдвяних свят. Цьогоріч ми вирішили зробити щось особливе, ошатне, щоб кожен перехожий зміг мимохідь відчути новорічний настрій, надію, тепло. Переступивши його – зможе поринути у Різдвяне диво. Так як заходи ми проводимо у тривалому часі, то така ініціатива має припасти людям до серця”, – каже директор КП ПІК “ПАЛАЦ” Володимир Гайдар.

Хай зараз не у кожного є можливість встановити такий оберіг, але знайте: родина – це ваш оберіг, і воїни – які зараз боронять нас. Різдвяний вінок Адвенту також означає очікування. У всіх зараз одне очікування – Перемога України. Тож нехай новорічне диво принесе нам його. Запрошуємо всіх завітати до нас на символічну магію Різдва та Нового року“, – розповідає він і додає, що вінок – не просто прикраса, а й оберіг, символ запрошення гостей і надії на щастя, достаток і благополуччя.

Також на території палаце Потоцьких є шопка в стилі орігамі й вже традиційна дерев’яна ялинка.

Сюди можна прийти в будь-який день, ворота відчинені з 10 до 17 години. На свята символічні адвент-ліхтарі біля фігури Ісуса в яслах будуть вмикати.

Читайте також: У палаці Потоцьких відкрили шопку й розпочали різдвяний сезон

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору