Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Першу виставу покажуть на Різдво: театр ляльок оприлюднив репертуар на січень

Уже в цю суботу, 7 січня, в  Івано-Франківському академічному обласному театрі ляльок ім. Марійки Підгірянки покажуть першу виставу цього місяця.

Пише Інформатор.

Відтак, 7 січня всі охочі зможуть придбати квиток на “Одного разу на Різдво”. Вистава поставлена за мотивами казки Сашка Дерманського “Крамничка тітоньки Мальви”. Тривалість вистави — 45 хв, початок о 12:00.

Якщо ж вам хочеться відвідати “Одного разу на Різдво”, але не виходить у суботу, на цю ж виставу можна прийти в неділю, 8 січня, а також 20 січня.

14 і 15 січня покажуть п’єсу “Битий небиту везе” режисера-постановника Ярослава Грушецького. У виставі використані ляльки-маріонетки, за допомогою яких розповідають про пригоди хитрої Лисички з казки “Лисичка-сестричка та Вовк-панібрат”.

21 та 22 січня мешканців Івано-Франківська запрошують на виставу “Віслючок та різдвяна зірка”. У п’ятницю, 27 січня, пройде “Лисичка, котик і півник” за Олександром Олесем. А наприкінці місяця, 28 і 29 січня, завершальною стане вистава Катрусине Різдво”.

Вартість квитків на суботу та неділю становить 80 грн. Для групи з 15 людей і більше — 70 грн, більше 25 людей — 60 грн. Різдвяно-новорічні вистави коштують 100 грн.

Глядачів попереджають, що через нестабільне електропостачання, заплановані вистави можуть бути замінені на інші. Про зміни ляльковий театр буде повідомляти у своїх соцмережах.

Читайте також: Які вистави покаже франківський драмтеатр у січні?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору