Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Двоє травмованих і розшук водія: дві ДТП на Прикарпатті

Вчора, 5 січня, на Прикарпатті сталося дві ДТП, в яких постраждала 56-річна жінка й 71-річний чоловік. Один із водіїв з місця події втік.

Пише Інформатор із посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Вчора близько 8 ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася в Калуші. На місце виїхала слідчо-оперативна група й встановила, що 56-ти річний водій іномарки Renault не врахував дорожню обстановку й не обрав безпечної швидкості. Внаслідок цього автівка збила 56-річну жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході.

Жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували до Калуської ЦРЛ. Водій автомобіля був тверезим. За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Ввечері сталася ще одна автопригода в селі Гошів Долинської територіальної громади. Попередньо правоохоронці з’ясували, що водій невстановленого транспортного засобу наїхав на 71-го річного велосипедиста на дорозі Н-10 сполученням «Стрий -Чернівці –Мамалига». Велосипедист їхав узбіччям в напрямку, попутному до автомобіля. Після зіткнення водій втік з місця аварії.

У результаті ДТП мешканець Гошова отримав тілесні ушкодження та перебуває в лікарні. Наразі триває розшук водія і його транспорту, за участі якого сталася аварія. За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, триває слідство.

Поліцейські Прикарпаття звертаються до водіїв:

  • Якщо сталась аварія, не залишайте постраждалих!
  • У разі аварії потрібно негайно телефонувати медикам та поліції.
  • Пам’ятайте, завідоме залишення без допомоги людини, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є кримінальним злочином! Від ваших дій залежить життя і здоров’я інших.

Читайте також: В Хриплині сталась ДТП — постраждала людина

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору