Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Поліція Прикарпаття буде працювати в посиленому режимі на Різдво

Впродовж святкових днів поліцейські Івано-Франківщини продовжують працювати у посиленому режимі. На Різдво правоохоронці будуть нести службу безпосередньо біля храмів, де проходитимуть богослужіння.

Пише Інформатор із посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Патрулюватимуть на вулицях населених пунктів області, де контролюватимуть дотримання усіх вимог воєнного стану, зокрема комендантської години й заборони продажу та використання піротехнічних засобів.

Для своєчасного реагування на можливі ускладнення оперативної обстановки створені додаткові слідчо-оперативні групи. У підвищеній готовності також перебуватимуть співробітники вибухотехнічної служби.

Правоохоронці нагадують, що в приміщенні обласної поліції цілодобово працює Ситуаційний центр для моніторингу оперативної обстановки на території області, якісного та вчасного реагування в разі виникнення позаштатних ситуацій.

Поліцейські пильнуватимуть ситуацію у кожному куточку області та реагуватимуть на всі виклики та повідомлення. Допомагатимуть їм військовослужбовці Нацгвардії.

Комендантська година продовжує діяти з 00:00 і до 5:00 ранку.

Закликають також не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. У випадку відключень подачі електроенергії правоохоронці повідомлятимуть про повітряну тривогу через гучномовці.

Продаж та використання піротехнічних засобів заборонено – порушників притягуватимуть до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Поліцейські закликають прикарпатців, а також гостей нашого міста не порушувати публічний порядок під час святкувань, дотримуватися вимог воєнного стану та бути толерантними. Нагадують не зловживати спиртним і в жодному разі не сідати за кермо у нетверезому стані.

Читайте також: Як кермувати в темряві: безпека на дорозі для водіїв

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору