Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Верховині пом’янули полеглих Героїв

Вчора, 5 січня, у храмі Успіння Пресвятої Богородиці селища Верховина відбулися поминальні заходи за душами Героїв, котрі загинули під час війни з рф.

Пише Інформатор із посиланням на пресслужбу Івано-Франківської ОВА.

Верховинські священники відправили поминальну панахиду за невинно убієнними Героями й разом із присутніми парафіянами помолилися за їх спокій, вічне життя на небесах, а також за наших Захисників і Захисниць, котрі зараз на передовій, і за настання якнайшвидшої Перемоги.

Після богослужіння родини загиблих Героїв зустрілися з представниками районної влади, заступницею департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації Уляною Миронюк, начальником відділу Міністерства у справах ветеранів в області Володимиром Веркальцем, головами територіальних громад, працівниками Верховинського РТЦК та СП.

Під час розмови голова району Василь Бровчук зазначив, що ми завжди повинні пам’ятати про всіх загиблих Героїв України, котрі ціною власного життя виборювали та виборюють нам право на мирне життя.

За Указом Президента України Володимира Зеленського «Про відзначення державними нагородами України», Орденом за мужність III ступеня нагороджено (посмертно) солдатів Білатчука Владислава Васильовича та Карабчука Юрія Івановича. Також Медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям» нагороджено (посмертно) Дідківського Андрія Миколайовича.

Вічна пам’ять Героям!

Читайте також: Легенді УПА Мирославу Симчичу виповнилося 100 років

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору