Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Піца на сковороді за 10 хвилин | рецепт тижня

Що смачного приготувати для родини та встигнути це зробити у період увімкнень електроенергії? Звичайна піца не підійде, оскільки вимагає багато сил, часу та енергії. А от оновлений рецепт приготування на сковороді займе всього 10 хвилин.

Тож Інформатор ділиться з вами рецептом піци на сковороді.

Для початку підготуємо всі основні інгредієнти, а їх зовсім мало. Часто всі ці продукти є у кожного з нас в холодильнику. А саме для тіста треба:

  • сметана 4 ст. л.;
  • майонез 4 ст. л.;
  • яйця 2 шт.;
  • борошно 9 ст. л. ( без гірки);
  • сіль, перець за смаком.

Для начинки обирайте інгредієнти, які самі любите. У нас це:

  • ковбаса;
  • квашений огірок;
  • цибуля;
  • сир твердий.

За бажанням ви можете додати шинку, кукурудзу, помідори та будь-яку начинку, що чудово доповнить піцу та підкреслить її смак. Далі готуємо тісто.

У мисці змішуємо всі інгредієнти для тіста, воно має вийти не густим, а приблизно таке, як сметана. Нарізаємо продукти для начинки. Готувати будемо у сковороді, але спочатку її варто змастити олією та поставити грітися на маленькому вогні. У пательню, не грубим шаром, наливаємо тісто. Далі викладаємо нашу начинку: ковбасу, цибулю, огірок та посипаємо натертим сиром. Усе накриваємо кришкою. Готуємо хвилин 5-10, поки не розплавиться сир та краєчки піци почнуть рум’яніти. Особисто нам вистачило цієї порції на 3 піци, ви ж можете зготувати більше.

Смачного!

Валентина Вінковська

Читайте рецепт до другого Святвечора: Кутя з лаймом, булгуром, журавлиною: рецепти від Євгена Клопотенка

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору