Що смачного приготувати для родини та встигнути це зробити у період увімкнень електроенергії? Звичайна піца не підійде, оскільки вимагає багато сил, часу та енергії. А от оновлений рецепт приготування на сковороді займе всього 10 хвилин.
Тож Інформатор ділиться з вами рецептом піци на сковороді.
Для початку підготуємо всі основні інгредієнти, а їх зовсім мало. Часто всі ці продукти є у кожного з нас в холодильнику. А саме для тіста треба:
- сметана 4 ст. л.;
- майонез 4 ст. л.;
- яйця 2 шт.;
- борошно 9 ст. л. ( без гірки);
- сіль, перець за смаком.
Для начинки обирайте інгредієнти, які самі любите. У нас це:
- ковбаса;
- квашений огірок;
- цибуля;
- сир твердий.
За бажанням ви можете додати шинку, кукурудзу, помідори та будь-яку начинку, що чудово доповнить піцу та підкреслить її смак. Далі готуємо тісто.
У мисці змішуємо всі інгредієнти для тіста, воно має вийти не густим, а приблизно таке, як сметана. Нарізаємо продукти для начинки. Готувати будемо у сковороді, але спочатку її варто змастити олією та поставити грітися на маленькому вогні. У пательню, не грубим шаром, наливаємо тісто. Далі викладаємо нашу начинку: ковбасу, цибулю, огірок та посипаємо натертим сиром. Усе накриваємо кришкою. Готуємо хвилин 5-10, поки не розплавиться сир та краєчки піци почнуть рум’яніти. Особисто нам вистачило цієї порції на 3 піци, ви ж можете зготувати більше.
Смачного!
Валентина Вінковська
Читайте рецепт до другого Святвечора: Кутя з лаймом, булгуром, журавлиною: рецепти від Євгена Клопотенка
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com