Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Чотирилапа прикордонниця допомогла знайти наркотики в прикарпатки

Прикордонники Чернівецького загону запобігли двом спробам переміщення наркотичних речовин через українсько-румунський кордон.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Учора, 17 січня, в міжнародному автомобільному пункті пропуску “Порубне” під час оформлення пасажирів рейсового автобуса “Чернівці-Бухарест” прикордонники виявили пакунок та два контейнери з речовиною зеленого кольору рослинного походження.

У цьому їм допомогла службова собака. Чотирилапа помічниця на прізвисько “Кіра” зреагувала на одну з пасажирок, подавши відповідний сигнал. 20,57 грамів наркотичної речовини перевозила 22-річна мешканка Івано-Франківської області під верхнім одягом.

В іншому випадку, під час перевірки автобуса сполученням “Харків-Анталія” службова собака вказала на наявність “травички” у 23-річного громадянина Туреччини. Після проведення особистого огляду в іноземця виявили 3,5 грами речовини зеленого кольору, яка за зовнішніми ознаками схожа на марихуану.

Після оформлення відповідних документів обох правопорушників передали співробітникам СБУ й направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».

Читайте також: В Івано-Франківську затримали наркодилера

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору