Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Волонтери з Прикарпаття придбали два безпілотники для української розвідки

Волонтери з благодійної організації “Порт Франківськ” купили за зібрані українцями кошти два безпілотні комплекси для Головного управління розвідки.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу організації.

Спільними зусиллями українців вдалося зібрати 1 360 000 грн. Ще один підприємець, який вирішив залишитися анонімним, допоміг закрити збір внеском 640 000 грн. Організатори також дякують партнерам Hexagon Agency, Metacarbon,Night Ambassadors, Büro Coffee, Hetmans та всім організаторам благодійних подій.

Відтак, за виручені кошти купили безпілотні комплекси розвідки літак Raider VTOL та гексакоптер Raider.

“Будемо відверті: безпілотники для ГУР — один із найскладніших, найповільніших в реалізації, але й, сподіваємось, найефективніших проектів нашого фонду”, — написали на сторінці організації та додали:

“Окрема подяка технічній команді виробників БПЛА, котрі погодились працювати на умовах поступових траншових оплат. Це дуже пришвидшило процес реалізації, а також дозволило зекономити 82 000 грн із зібраних коштів для купівлі двох планшетів Xiaomi, ноутбука Xiaomi, монітора Dell, додаткових антен та дрібної оргтерхніки для ефективнішої та безпечнішої роботи екіпажу БПЛА”.

Читайте також: Як у Франківську дівчинка обрізала волосся, аби допомогти ЗСУ

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору