Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Рулетик із тунцем | рецепт тижня

Коли от-от мають прийти гості, або просто захотілося чогось смачного, то можна зготувати ось такий перекус. Цей рецепт відрізняється легкістю приготування, економністю часу та коштів і своїм приємним смаком.

Тож сьогодні Інформатор готує для вас рулетики з консервованим тунцем.

Спочатку підготуємо наші інгредієнти:

– лаваш;

– консервований тунець;

– 3 яйця;

– маленька цибуля;

– 2 плавлених сирка;

– 3 зубчика часнику;

– 2 ст. л. майонезу;

– можна додати кропу;

– мелений перець (до смаку).

Варимо яйця до повної готовності, охолоджуємо та натираємо на дрібній терці. Подрібнюємо дуже дрібно цибулю та часник. Сирки натираємо теж на терці. Відкриваємо консервований тунець, зливаємо юшку та додаємо до всіх інших продуктів.  Можна додати ще зелені. Добавляємо до всього майонез і перець та гарно перемішуємо.

Далі змащуємо лаваш нашою начинкою. Не забувайте добре помастити краєчки. Закручуємо. Приблизно за хвилин 15 можемо нарізати шматочками та прикрасити кропом.

Смачного! Зберігайте та готуйте.

Читайте також: Піца на сковороді за 10 хвилин | рецепт тижня

Валентина Вінковська

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

 

Нагору