Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Прикарпатці сплатили 29 млн грн за ліцензії на підакцизні товари

За право продавати, зберігати чи виробляти підакцизні товари на Франківщині підприємці впродовж року сплатили до місцевого бюджету 29 мільйонів гривень та отримали 8119 ліцензій. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на ДПС в Івано-Франківській області.

Найбільше ліцензій органи ДПС видали на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 4787 ліцензій та на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами – 3756 ліцензій.

На право роздрібної торгівлі сидром та перрі (без додання спирту) – підприємці торік отримали 21 ліцензію, на право роздрібної торгівлі рідинами, що використовуються в електронних сигаретах – 14 ліцензій.

Що ж до оптової торгівлі, то 4 ліцензії на право оптової торгівлі виключно пивом отримали виробники пива з обсягом виробництва до 3000 гектолітрів на рік.

Минулого року видали 2 ліцензії підприємцям на право оптової торгівлі рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, 1 – на право оптової торгівлі алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додання спирту) та ще 1 ліцензію, власне, на право оптової торгівлі сидром та перрі (без додання спирту).

Упродовж всього 2022 року видали 150 ліцензій на право зберігання пального, 52 ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним та 43 – на право оптової торгівлі пальним.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору