Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Мер Коломиї припинив стажування Онищенка в освіті Коломиї

27 січня коломияни збунтувались проти призначення ексмера Попасної Юрія Онищенка на посаду голови Управління освіти міста. Вже сьогодні, 30 січня, міський голова повідомив, що його стажування припинено. 

Інформатор Коломия дякує всім небайдужим та ділиться з вами оновленою інформацією.

За словами мера міста, після 24 лютого військові порекомендували Юрія Онищенка та запропонували взяти його у міську раду.

Нині Юрій Онищенко все ще залишається міським головою Попасної, але не виконує обов’язки, бо там створили військо-цивільну адміністрацію. Також міський голова повідомив, що дружина Онищенка несе службу у 10 ОГШБ.

Оскільки він займає посаду міського голови Попасної, то не може ані очолювати управління, ані бути заступником начальника. Але враховуючи те, що він добре розбирається в гуманітарних питаннях, мер відгукнувся на прохання  поділитися досвідом в освіті.

Ситуація з листом СБУ дійсно викликає питання. Тому стажування Юрія Онищенка припинено, а його відсторонено від виконання обов’язків. Також мер Коломиї звернувся до правоохоронців із проханням з’ясувати ситуацію. Попри те, що реєстри закриті, спецперевірки зараз не проводять.

Через ці всі події, в тому числі в освітній сфері, буде проведена нарада з головами депутатських фракцій.

Читайте також: Школярі можуть швидше повернутися до навчання — Руслан Марцінків

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору