Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Коломиї відкрили виставку карикатур путіна

У Коломиї в арт-галереї “Зодіак” відбулося відкриття виставки Петра Грицюка з карикатурами володимира путіна.

Повідомляє Інформатор.

Графічні роботи Петро Грицюк створює у авторській манері, що має назву “графічний кракелюр”. За власним визначенням художника – це манера графіки, для якої характерна перевага кривих ліній, які в сукупності створюють ілюзію тріщин (кракелюрів).

Творча концепція митця базується на простих, зрозумілих речах шляхом популяризації загальновідомих цін-ностей та надбань художнім способом зображення, так, щоб була можливість задуматись, осмислити, зробити якісь висновки. В той же час, переслідується мета неоднозначного трактування змісту.

Петро Грицюк народився 7 листопада 1979 року в селі Микуличин. За фахом юрист, у вільний час займається художньою творчістю, пише вірші. Провів низку персональних виставок, як в Україні, так і за її межами (Греція, Канада, Угорщина, Румунія). Брав участь у всеукраїнських і регіональних виставках.

Він – член Національної спілки художників України, учасником та партнером “Порталу незалежних художників”, членом літературно-мистецького обʼєднання “Згарда” та обʼєднання художників “Мистецьке братство”.

Лауреат Івано-Франківської обласної премії імені Ярослава Лукавецького в галузі образотворчого мис-тецтва, лауреат премії імені Миколи Домашевського в галузі літератури та мистецтва.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору