Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Четверо прикарпатців робили закладки по Івано-Франківську та продавали наркотики в соцмережах

Поліція Прикарпаття викрила злочинну схему чотирьох мешканців Івано-Франківська, які продавали наркотики за допомогою системи закладок в інтернет-чатах.

Пише Інформатор, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.

З липня до листопада 2022 року 26-річний франківець займався торгівлею наркотиків. До продажу залучив свою 19-річну співмешканку та ще двох франківців. Вони отримували наркотики через поштові відділення, а також матеріали фасування та упакування. Далі робили закладки. Покупцям повідомляли про розташування закладок в інтернет-чатах.

Потенційні клієнти скидали гроші за “товар” на банківські рахунки учасників групи. Після проведення обшуків у зловмисників, поліція вилучила в них наркотичні та психотропні речовини, мобільні телефони, “чорнову” документацію, банківські картки, засоби зв’язку, електронні ваги, засоби пакування та інші докази.

Слідчими обласної поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.
Організатору та трьом спільникам повідомлено про підозру, а судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Тепер франківцям може загрожувати до 12 років в’язниці.

Читайте також: Минулого тижня патрульні затримали 8 людей, які мали з собою ймовірні наркотики

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору