Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що цікавого відбудеться у Франківську 2 лютого

Завтра франківців і гостей міста кличуть на виставу, розмовний клуб і кіноперегляд. Також планується благодійна акція для ВПО.

Пише Інформатор.

12.00-14.00 — Благодійна акція “Мить добра”

Акція для родин ВПО та місцевих мешканців: у Карітасі можна буде отримати дорослий та дитячий теплий одяг. Сім’ї з дітьми також зможуть отримати підгузки 2 та 3 розмірів та дитяче харчування у вигляді суміші. При собі треба мати довідку ВПО, ІПН та свідоцтво про народження дітей.

Локація: вул. Крихівецька, 102

18.00 — Вистава “Модільяні”

Історія останніх трьох років життя і кохання видатного художника Амедео Модільяні, одна з робіт якого входить до трійки найдорожчих картин світу, розгортається в наш час, у стінах психіатричної лікарні, в уяві чоловіка, що вважає себе абсолютним генієм.

Колаж з реальних та уявних персонажів, дворівневий мистецький простір сцени-цеху з мольбертами та лікарняними ліжками, пластичне рішення від Ольги Семьошкіної, «жива» музика, арт-перформанси, живопис у реальному часі, а також цікаві факти з життя видатного художника від заслужного журналіста України Олега Вергеліса доповнюють сміливу концепцію нового театрального експерименту режисера-новатора Ростислава Держипільського.

За основу сценарію взято ідею фільму Міка Девіса “Модільяні” (2004 р.), однак режисер постановки інтерпретує його за власним баченням. Квитки можна придбати на сайті театру або в касах.

Локація: Івано-Франківський драмтеатр

18.00 — Кіноперегляд “Кіт у чоботях – 2”

“Кіт у чоботях 2: Останнє бажання” розкаже, як Геральт з Єнніфер ловили джина в пляшку, ой не та історія…
Так от — несподівано пухнастому котику стає відомо, що з 9 життів, що були даровані йому долею, залишилося лише одне, ситуація змушує вусатого героя вирушити на пошуки останнього бажання, що допоможе йому повернути витрачені життя.

Вхід вільний.

Локація: Молодіжний центр “Paragraph”

18.00 — Urban Speaking Club

Розмовний клуб для практики англійської мови. Вхід вільний за реєстрацією тут.

Локація: Urban Space 100 (2 поверх)

Читайте також: Так звучить гірська дорога в Карпатах

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору