Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

До 7 років в’язниці загрожує організаторам “п’яних вечірок”, які глумилися над дівчатами

Поліція оголосила підозру компанії хлопців, що організовували “п’яні вечірки” і знущалися над дівчатами. Хлопці переїхали з Івано-Франківська до Києва.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Київської області.

Як з’ясували правоохоронці, компанія доводила дівчат до безпорадного стану, змушувала виконувати непристойні дії сексуального характеру, а потім знімали це на відео і викладали в соцмережах.

Учора ми писали про те, що поліція проводить обшуки в компанії хлопців з Івано-Франківська, які знімали на відео голих дівчат і принижували їх.

“1 лютого слідчі поліції Київщини разом із оперативниками кримінальної поліції НПУ та прокурорами столичної області провели обшуки за місцем мешкання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області”, — повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Організаторами таких вечірок стали двоє товаришів, які й поширювали порно в Телеграм-каналі та Інстаграм. Під час обшуку в хлопців вилучили речі для створення порноконтенту, мобільні телефони, готівку.

Зараз двох організаторів помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їм оголосили підозру. Слідчі Київщини звертаються до суду з клопотанням про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Наразі встановлюються інші потерпілі від злочинної діяльності фігурантів.

Читайте також: СБУ Прикарпаття викрила чиновників і посадовців, які зрадили Україну

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору