Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Місто викупить за 4 млн ділянку в Чукалівці для розширення торгівлі

Сьогодні, 3 лютого, на сесії міської ради проголосували за рішення про викуп земельної ділянки для “будівництва та обслуговування будівель торгівлі”.

Про це пише Інформатор.

Земельна ділянка розташована в селі Чукалівка в урочищі “Біля міського кладовища”. Її місто придбає за 4 364 364 гривень.

У рішенні міської ради йдеться:

Затвердити викупну ціну земельної ділянки в розмірі 4364364,00 грн. (чотири мільйони триста шістдесят чотири тисячі триста шістдесят чотири гривні), яка перебуває у власності Закусовича Івана Васильовича, площею  0,7055 га кадастровий номер 2625888301:01:002:1042 з цільовим призначенням 03.07. Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої за адресою: село Чукалівка, урочище “Біля міського кладовища”,  Івано-Франківська міська територіальна громада, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область. 

Окрім того, міська рада затвердила суму 4 326 120 грн за земельну ділянку в селі Радча, урочище “Коло бочок” для “розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості”.

Читайте також: Сорок учнів Івано-Франківська будуть отримувати стипендії від міста

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору