Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Мотивованих прикарпатців запрошують воювати у “Гвардії наступу”

Сьогодні, 3 лютого, в обласній держадміністрації відбувався брифінг щодо формування в області додаткових бригад Національної поліції, Національної гвардії та Прикордонної служби України. Вони мають назву “Гвардія наступу”. 

Повідомляє Інформатор.

Як зазначила голова ОДА – начальниця ОВА Світлана Онищук, зараз дуже складні часи, тож треба якомога більше закумулювати зусилля, аби вигнати ворога. Держава готується вигнати окупантів. Тож МВС сформує додаткові бригади з Нацгвардії, поліції, прикордонної служби. До цих формувань увійдуть офіцери і солдати, які мають величезний бойовий досвід і мотивацію. А також добровольці, які хочуть захистити державу і якнайшвидше вигнати ворога. Національна гвардія України запрошує у “Буревій”, “Червону калину”, “Кара-Даг”, “Рубіж”, “Спартан” та “Азов”. Державна прикордонна служба – у “Сталевий кордон”, а Національна поліція України — у штурмову бригаду “Лють”.

Що потрібно зробити, аби вступити у бригаду? Прийти у ЦНАП, де добровольцю пропонують вісім бригад, куди він може вступити. Також можна подати заявку онлайн на storm.mvs.gov.ua. Гаряча лінія для консультацій – 0800100020.

ЦНАПи, куди можна звернутися на Прикарпатті, знаходяться у Калуші, Косові, Надвірній, Коломиї, Верховині, Івано-Франківську, Бурштині.

Очільник поліції області Сергій Безпалько розповів про бригаду “Лють”. Це об‘єднана штурмова бригада, сформована з полків «Сафарі» та «Цунамі», до її складу також входить батальйон “Луганськ 1 імені Героя України Сергія Губанова”. Завдання – стримання агресії окупантів, проведення штурмових та пошукових заходів, розмінування території, аеророзвідка, знищення окупантів та ДРГ тощо. Станом на сьогодні тут захотіли служити більше ста цивільних і понад 50 поліціянтів.

Прикордонники і нацгвардійці також запрошують мотивованих мешканців, які хочуть прискорити процес винищення загарбників. Тут гарантують гідну зарплату, навчання та умови.

Сім ЦНАПів працюватимуть з 9 год до 19 год без вихідних. З собою треба мати паспорт, ідентифікаційний код. Роботу почали уже з понеділка.

Мешканці, які вступлять у бригади, матимуть можливість навчатися у ВНЗ при МВС, також на них чекають щорічна відпустка, право на пенсію після 25 років служби, статус учасника УБД тощо.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору