Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Радять утриматись від поїздок: у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області розповіли про стан доріг

Станом на 9:00 4 лютого Служба автомобільних доріг працювала над забезпеченням проїзду дорогами державного значення Івано-Франківщини.

Пише Інформатор із посиланням на Службу автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Станом на 6:00 до сніг розчищало 28 працівників і 23 одиниці спецтехніки. Покриття доріг мокре. На випадок надзвичайних ситуацій напоготові 24 механізми та 31 дорожній робітник.

На Буковецькому, Кривопільському та Яблуницькому перевалах товщина снігового покриву 7-10 см, на Вишківському – до 12 см.

Ще вранці 3 лютого було сонячно і ніщо не віщувало різкого погіршення погодних умов. Але вже в полудень Гідрометецентр застеріг про негоду, а з вечора і засніжило, насамперед у високогір’ї. І вже вночі 4 лютого снігова віхола накрила всю область“, – каже начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Також відбулась онлайн-нарада Державного агентства розвитку та відновлення інфраструктури за участю керівників Служб автодоріг в областях, за підсумками якої служби в областях будуть зобов’язані обмежувати чи тимчасово забороняти рух із метою безпеки.

Насамперед можлива зупинка важковагового та іншого транспорту. Усіх учасників дорожнього руху в час негоди закликають бути максимально обережними, а також радять утриматись від автоподорожей у ці вихідні.

Читайте також: Не використовувати на балконі: міська влада ухвалила правила користування генераторами

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору