Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Уже другу добу на Прикарпатті розчищають наслідки снігової негоди

Сьогодні, 5 лютого, ускладнення руху на дорогах державного значення немає, проте на деяких ділянках дороги – снігова каша. Дорожники продовжують розчищати шлях після вчорашнього снігопаду.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Службу автомобільних доріг області.

Щоб на дорогах не було слизько, 65 працівників Служби розчищали сніг, обробляли дорожнє покриття протиожеледними матеріалами та задіяли 53 одиниці техніки для посипання піщано-сольовою сумішшю.

Начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак повідомляє:

Як ми й очікували та наголошували, 4 лютого Івано-Франківщину накрила снігова віхола. Протягом дня в усіх районах області інтенсивний снігопад зі шквальним вітром ускладнив рух транспорту. На жаль, не обійшлося без ДТП.

Дорожні екіпажі не припиняють ліквідовувати снігоперемети та забезпечують рух усіх видів транспорту дорогами державного значення. Наразі утримуємося від зупинки руху, навіть щодо важковагового транспорту. Робота дорожніх бригад триватиме беззупинно до повноі розчистки доріг від снігу та ліквідації слизькості”.

До слова, синоптики на сьогодні теж передбачають хуртовину та пониження температури до 9 градусів морозу. Зранку на Вишківському та Яблуницькому перевалах працювало 4 спецмеханізми. Покриття доріг чорне мокре. Тривають роботи на Буковецькому та Кривопільському перевалах та на інших проблемних ділянках.

Читайте також: Через негоду на дорогах двоє водіїв на Прикарпатті з‘їхали в кювет

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору