Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті водії напідпитку тричі намагалися підкупити поліцейських

Протягом минулої доби, 6 лютого, на Франківщині зафіксували декілька правопорушень. Дати хабар поліцейським хотіли в Яремчі, Єзупільській та Букачівській територіальних громадах.

Пише Інформатор, покликаючись на пресслужбу поліції Прикарпаття.

В Яремче водій за кермом автівки з’їхав з дороги у кювет. Поліцейські поспілкувалися з водієм і виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Його доставити до відділку поліції для складання адмінматеріалів. Чоловік вирішив відкупитися від “проблем” і хотів дати поліцейським 100 доларів США. Також у водія виявили алкоголь у крові – 1,80 проміле.

Схоже порушення зафіксували у селі Побережжя, яке знаходиться в Єзупільській територіальній громаді. Інспектори зупинили автомобіль “Ford Transit”, за кермом якого був 42-річний чоловік. Він порушив ПДР.

Виявилося, що цей водій був також у стані алкогольного сп’яніння. Порушник відмовився від перевірки на стан сп’яніння та запропонував поліцейському 4000 гривень.

Останній випадок трапився у Букачівській територіальній громаді. Поліцейські зупинили автівку “ВАЗ 2114”, за кермом якої був п’яний 25-річний чоловік. Опинившись у службовій машини, чоловік вирішив дати хабар у розмірі 100 доларів та 1500 гривень.

Усіх керманичів-порушників притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 124 та ст. 130 КУпАП.

За фактами надання неправомірної вигоди поліцейським слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Прикарпатті 19-річний водій автівки збив пішохода: подробиці.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору