Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську відбудеться фестиваль медитації

Завтра, 10 лютого, в Івано-Франківську пройде фестиваль медитації “Без тривог. День гармонії і внутрішнього балансу”. Участь – безкоштовна. 

Повідомляє Інформатор. 

Ціль фестивалю – допомогти переміщеним та місцевим жителям Івано-Франківська, які відчувають психологічне виснаження. Проведе захід тренерка Каріне Охонько з Вугледару Донецької області. Вона – йогиня з практикую у сім років.

“Медитація в Сахаджа Йозі – це природній спонтанний процес, який можливий завдяки самореалізації. В процесі самореалізації людина відчуває пробудження своєї внутрішньої енергії, яка дрімає в основі хребта, але за бажанням людини піднімається вгору, проходячи усі нервові сплетіння, або чакри, і досягає тім’ячка на верхівці голови”, – йдеться у повідомленні.

Старт о 10:30 год. Фестиваль поділено на дві частини – групова медитація, де учасників навчатимуть, як через заняття йогою боротися з тривожними станами; груповий тренінг з психологом. Фахівець під час заняття дасть практичні поради для підтримки ментального здоров’я під час війни.

Локація – готель “Станіславів” (Чорновола, 7, 3-й поверх, приміщення конференц-залу).

Участь безкоштовна, однак слід зареєструватися.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору