Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті викрили 21-річного наркоторговця

На Прикарпатті викрили 21-річного хлопця, який через телеграм продавав наркотики.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Хлопець отримував гуртові партії наркотиків через поштові сервіси. Товар “дилер” зберігав та фасував вдома, продавав у телеграмі. Схему викрили детективи поліції в Івано-Франківській області спільно з фахівцями кібербезпеки СБУ.  Впродовж семи місяців правоохоронці збирали необхідну доказову базу та документували злочинну діяльність хлопця.

Хлопець отримував гуртові партії наркотиків, а збував шляхом закладок по місту. Окрім цього, розсилав замовлення потенційним споживачам по Україні за допомогою сервісу поштових відправлень. Розрахунок отримував на банківську картку.

За фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, що розпочате за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Затриманому слідчі повідомили про підозру, судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує максимальне покарання – 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: На Прикарпатті викрили місцевих жителів, які постачали наркотики в прифронтові регіони.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору