Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську заохочують доєднуватися до лав добровольців Національної поліції

У ЦНАПі в Івано-Франківську триває набір до добровольчого формування “Лють”. Прикарпатців закликають ставати на захист країни.

Пише Інформатор.

Ми вже писали раніше, що набір до новоствореного підрозділу Нацполіції “Лють” триває до 19 лютого. Завдання підрозділу – стримувати збройну агресію росії проти України та знищувати противника. Заяву на вступ можна подати до ЦНАПу.

Як зазначила сьогодні очільниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, ситуація зараз складна. Ворог щоденно атакує області України. Через те, що він не отримує перемогу на полі бою – цілить в критичну інфраструктуру. Під час ранкового обстрілу, постраждав і енергетичний об’єкт на Прикарпатті. Це вже п’яте влучання в нього. На щастя, постраждалих немає. Пожежі на місці влучання теж не було.

Світлана Онищук каже, що через напружену ситуацію на передових позиціях, треба створювати бригади та запрошувати туди вмотивованих людей, які хочуть якнайшвидшої перемоги. Вона також додала, що активізувалася інформаційна кампанія щодо вступу, в тому числі і в селах громади. Вже розглянули 237 заяв добровольців, люди продовжують цікавитися набором.

Доброволець Андрій Лісовський каже, що спочатку боявся йти в лави війська. Донатив на армію, допомогав, але зараз вирішив подати заяву до підрозділу. До того ніколи не служив, за фахом – менеджер. Щоб вступити до “Люті”, в чоловіка перевіряють фізичні дані, також з ним спілкується психолог.

Подати заявку на вступ можна в ЦНАПі на вул. Незалежності, 9 або онлайн.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору