Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Кохання — це коли хтось дуже сильно любить”: як у Франківську дітки виготовляли валентинки

Сьогодні, 13 лютого, в краєзнавчому музеї Івано-Франківська напередодні Дня всіх закоханих відбувся святковий майстер-клас із виготовлення валентинок та привітальних листівок.

Пише Інформатор.

Це вже не перший тематичний майстер-клас у музеї. Минулого разу виготовляли новорічні іграшки. Художниця Оля Михайлів, яка провела сьогодні навчання, каже, що й надалі планують залучати діток до таких заходів.

Вчитися виготовляти валентинки сьогодні прийшли 5-річний Сашко та 7-річний Юра. Хлопці кажуть, що до того валентинки не робили, але тепер хочуть подарувати їх своїм рідним.

“Роблю валентинки для мами та сестер. Ще приїде бабуся з села, тому маю зробити 4 сердечка”,  — ділиться Сашко.

Хлопчик каже, що не знає ще, що таке кохання і поки його не вибрав. Проте він думає, що це коли подобається якась людина. Юра теж впевнений: “Кохання — це коли хтось дуже сильно любить, наприклад, як чоловік і дружина”. До речі, свої валентинки юнак теж подарує мамі та бабусі.

Художниця Оля спочатку роздала хлопцям кольоровий папір, з якого вони вирізали рожеві та червоні серця. Потім їх наклеїли на листівку та прикрасили бантиком. На виготовлення вітальних листівок в учасників заходу пішло близько пів години. Хлопці пообіцяли, що вже скоро зроблять подарунок рідним.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору