Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Франківцеві присудили 200 годин громадських робіт за недоставлене замовлення з “McDonald’s”

Через сервіс “Kabanchik” обвинувачений отримав замовлення на доставку їжі з “McDonald’s” й переодоплату 950 гривень. Після отримання грошей кур’єр зник. 

Пише Інформатор із посиланням на реєстр судових рішень.

Інцидент стався 16 листопада 2022 року. Роман Кліценко опублікував неправдиве оголошення про кур’єрські послуги на сервісі “Kabanchik” й отримав замовлення на доставку їжі з “McDonald’s”. Клієнт Матвій С. відправив йому 950 грн передплати за доставку, однак не отримав ні замовлення, ні коштів. Кур’єр витратив гроші на власні потреби.

Під час суду Роман Кліценко визнав свою провину. Він пояснив, що приїхав з другом у Франківськ працювати фотографом, але їм затримували зарплату, тому вирішив підпрацьовувати кур’єром. “Отримавши замовлення на сайті Kabanchik та кошти від потерпілого, Роман Кліценко вирішив їх привласнити. Пізніше кошти потерпілому повернув. Щиро кається, та просить суд його суворо не карати, запевняючи суд, що такого більше не повториться“, – йдеться у вироку.

Суддя Івано-Франківського міського суду Іванна Ковалюк визнала Романа Кліценка винним за ч. 1 ст. 190 ККУ (шахрайство), та призначити 200 годин громадських робіт. Вирок може бути оскаржений в апеляційному суді протягом тридцяти днів.

Читайте також: Фейкові соцвиплати: на Прикарпатті на 55 тис грн ошукали переселенця

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору