Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківець розігрує унікальні пляшки віскі за донат на ЗСУ: деталі

Франківець Євгеній Казаков оголосив про розіграш першої з восьми унікальних пляшок віскі Glenturret, підписаних менеджером дистилярії.

Розповідає Інформатор із посиланням на сторінку організатора розіграшу.

Перший лот – пляшка віскі GlenTurret (регіон Highland, міцність – 50, 2022 рік). Всі виручені кошти підуть на потреби 108-ого окремого гірсько-штурмового батальйону.

Шлюб землі і духу – саме так характеризують віскі Glenturret. Найстаріша діюча віскікурня Шотландії з 1763 року і по сьогодні черпає воду з джерел річки Таррет і використовує торф з її берегів шануючи власні традиції. Віскі 2012-ого року “Glenturret 10 y.o. Peat Smoked” – спеціальний реліз 50% дистиляту витриманого в американських і європейських бочках з використанням торфу з під моху. Харектеризується смаком ванілі, і лимона з довгим димним супроводом. Придбати його можна тільки на дистилерії!! (або задонатити та виграти у цьому розіграші))“, – пише Євген.

Пляшка з підписом менеджера дистилярії – унікальна.

P.S. У 2014-ому році Принц Уельський Вільям і Принцеса Кейт Міддлтон відвідали віскікурню і підписали пляшку Glenturret для аукціону. Як і ми“, – додає Євген.

Щоби взяти участь у розіграші, треба зробити донат, кратний 400 грн, на вказані реквізити. Кожні 400 грн – один лотерейний білет. Чим більше донатів – тим більший шанс отримати пляшку.

Після того, як ви зробили донат, напишіть коментар під дописом.

Пляшок буде 8, наступна буде розіграватись через три дні.

Задонатити можна такими способами:

  • на банку тут;
  • на карту 5375411203023713
  • PayPal: Svitlana756@gmail.com

Читайте також: Десята гірсько-штурмова бригада отримала почесне найменування “Едельвейс” від Президента

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору