Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На вокзалі у Франківську встановили поїлку для тварин

Сьогодні, 15 лютого, в Івано-Франківську на вокзалі встановили зручну поїлку для тварин за підтримки виробника корму Club 4 Paws.

Пише Інформатор.

Такі поїлки також у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Вінниці, Чернівцях, Полтаві (Полтава-Київська) та Ужгороді.

У поїлки є клапан-краник, за допомогою якого будь-який відвідувач вокзалу може долити воду в мисочки у разі потреби.

Масштабна евакуація пасажирів разом зі своїми тваринами від самого початку повномасштабного вторгнення показала, наскільки важливими є для українців їхні домашні улюбленці. 112 тисяч тварин — від звичних для нас котів та собак до екзотичних домашніх лисиць, єнотів, ігуан, удавів та крокодилів — були перевезені до безпеки поїздами Укрзалізниці“, – написали в офіційному телеграм – каналі Укрзалізниці.

Також в компанії нам додали, що цю поїлку встановили на вокзалі в понеділок. За декілька перших годин нею встигли скористатися декілька песиків. Власники були дуже задоволені такою ініціативою.

Крім того уточнили, що миски щовечора миють, дезінфікують і наливають для тваринок свіжу бутильовану воду, яка міститься в бутлі і подається через кран.


Залізниця стає максимально дружньою до тварин. Там спрощують оформлення квитків для улюбленців через застосунок, безкоштовно беруть їх на борт на дитячій залізниці.

Читайте також: Чому стерилізувати домашнього улюбленця важливо | пояснює ветеринар.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору