Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Фермеру з Луганщини оголосили підозру через співпрацю з окупантами

Служба безпеки України повідомила про підозру в колабораціонізмі фермеру Луганської області, який після початку повномасштабної війни продовжив свої дії на користь ворога.

Пише Інформатор з посиланням на СБУ області.

Власник сільськогосподарського підприємства став одним із перших, хто заререєстрував своє господарство за “законодавством” так званої “лнр”. Фермер активно співпрацює з так званим “міністерством сільського господарства та продовольства лнр”, він також отримав дотацію на провадження господарської діяльності та грамоту “за значний особистий внесок в забезпечення реалізації господарської аграрної політики лнр”.

Окрім цього, він давав коментар російським пропагандистам, в якому висловлював підтримку рф. Тепер слідчі СБУ повідомили колаборанту підозру.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 111-1 Кримінального кодексу, на нього очікує позбавлення волі на строк до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна. Досудове розслідування здійснює Управління СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Читайте також: СБУ повідомила про підозру проросійській пропагандистці Тетяні Монтян

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору