Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Солодка” виставка у Івано-Франківську | фоторепортаж

Вчора, 15 лютого, відбулося відкриття виставки під назвою “День солодощів”. “солодкі” роботи презентували у Івано-Франківському краєзнавчому музеї, який знаходиться у міській Ратуші. 

Пише Інформатор.

Організувала показ робіт художня студія “Крилаті мрії”. Вік діток, які створювали цк роботи, від 5 до 12 років. Це виставка, в якій картини намальовані на папері гуашшю.

“Чому тема солодощів? Бо діти дуже люблять солодощі. І тому ми вирішили зробити цю тематику і реалізувати її на папері”, – розповіла Інформатору керівниця студії Христина Шукатка.

Вона також додала, що до цієї виставки дітки та викладачі тривало готувалися:

“Спочатку був пошук ідеї. Кожна дитина озвучувала що вона любить їсти з солодощів. Хтось любить кекси. А комусь подобається льодяники. Коли ми це все проаналізували, то почали шукати ідеї в мережі Pinterest та обробляти їх. Діти мали референси, від яких відштовхувались. Але ми забороняємо змальовувати, тому з референсів вони могли взяти ідею і це трансформувати вже на папері. А потім ці ескізи переносили на чистовик і продовжували ладі з ними роботу”.

Захотіли обрати для виставки приміщення Ратуші. За словами керівниці, студії запропонували великий гарний зал, за що Христина вдячна адміністрації музею.

Картини експонуватимуться в приміщенні Ратуші до 27 лютого.

Інформатор побував на виставці і підготував для вас фоторепортаж:

Читайте також: Діток пільгових категорій запрошують на безкоштовні уроки вокалу

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору