Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Рожева панама гурту “Kalush” тепер є і в зірки серіалу “Гра престолів”

Актор Джек Глісон, відомий як король Джоффрі Баратеон з серіалу “Гра престолів”, уперше відвідав Україну. Без подарунку він не залишився.

Розповідає Інформатор Калуш.

Актор взяв участь у благодійному кіноінтенсиві, де українські актори працювали над сценою з “Гри престолів”. Тоді з глядацької зали виглянув відомий КилимМен гурту “Kalush”, який вирішив подякувати іноземному гостю за підтримку України та подарувати рожеву панамку.

“Я хотів подякувати тобі особисто за те, що ти в такі тяжкі часи приїздиш до України та ділишся досвідом з нашими акторами та підтримуєш Україну. А також у нас є традиція дарувати наші оригінальні панами. Це тобі, така сама в Арнольда Шварценеггера”, — сказав КилимМен.

До слоаа, Арнольд Шварценеггер і справді має легендарну рожеву панамку гурту від Kalush Orchestra. Восени колектив виступав у містах Канади та США, коли їх до себе додому запросив Арнольд Шварценеггер. Олег Псюк згодом розповів, що Шварценеггер запросив гурт у гості не просто так, а щоб обговорити напад росії та підтримати українців. Як поділився репер, Арнольд зустрічав хлопців з великим домашнім ослом.

Ще дві панамки чорного кольору КилимМен подарував помічникам актора, які теж приїхали в Україну. До речі, Джек Глісон сказав, що хотів би такий же костюм, як і в учасника “Kalush”. На що той відповів: “На жаль, це не одяг, я такий народився”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору