Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Прикарпатті мешканці обміняли 221 тис лампочок на енергозберігальні

Сьогодні, 21 лютого, відбулася щотижнева онлайн-нарада начальниці Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук. Серед іншого говорили про втілення на Прикарпатті проєкту щодо обміну застарілих лампочок на енергоефективні.

Повідомляє Інформатор.

Керівник Івано-Франківської дирекції Укрпошти Михайло Рудий зазначив, що програма дозволять суттєво скоротити дефіцит електроенергії.

30 січня програма стартувала в Івано-Франківську, 7 лютого – по районних центрах. А 25 лютого програма почне діяти в усіх селах і селищах області.

“Під час першого етапу Франківщина отримала близько 661 тисячі лампочок. На складах зараз 634 тисячі, ще одну поставку очікуємо до кінця тижня. В області обміняли вже 221 тисячу лампочок на енергозберігаючі”, – каже Михайло Рудий.

Про програму

Мешканці можуть замінити 5 старих ламп розжарювання на 5 енергоефективних LED-лампочок. Це можна зробити або попередньо замовивши лампи, або прийти на відділення Укрпошти й обміняти старі лампочки на нові. Проте такий спосіб можливий лише за їх наявності.

Попереднє замовлення можна зробити у застосунку “Дія”. Після отримання підтвердження на телефон ви можете звертатися у відповідне відділення “Укрпошти”, де гарантовано на вас чекатимуть лампи на обмін. Термін зберігання 5 днів.

Читайте також: На Прикарпатті почали змінювати старі лампочки на енергозберігаючі.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

 

Нагору