Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

ЦНАПи восьми громад Прикарпаття отримали нове обладнання для виготовлення водійських прав

У лютому 2023 року центри надання адміністративних послуг восьми громад Івано-Франківської області отримали нове обладнання для виготовлення документів водія – Swiftpro. Це спільна ініціатива Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації України й територіальних громад області.

Пише Інформатор із посиланням на Івано-Франківську обласну раду.

Swiftpro – це інноваційна технологія, яка дозволяє виготовляти водійські документи у форматі пластикової картки. Це забезпечує значно вищий рівень захисту від підробки та зловживань, а також дозволяє зручно зберігати та носити документи з собою.

Нове обладнання дозволить розширити переліки адміністративних послуг, які суб’єкти звернення можуть отримати у ЦНАПах“, – каже заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Богдан Футерко.

Нове обладнання вже вже працює у ЦНАПі Івано-Франківська. Щоб отримати водійські документи за допомогою Swiftpro, необхідно мати попередньо підготовлений пакет документів та записатися на прийом до ЦНАПу. Необхідні документи:

  • паспорт громадянина України та витяг з реєстру територіальної громади щодо реєстрації місця проживання;
  • ідентифікаційний код;
  • попереднє посвідчення водія ( за наявності);
  • медичну довідку (за наявності, у період воєнного стану не вимагається);
  • квитанції про оплату адміністративного збору 254 грн. (оплата здійснюється банківською картою або готівкою у касах банку чи терміналах самообслуговування).

Читайте також: У центральному ЦНАПі Івано-Франківська відновили кілька послуг

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору