Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську стартує конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування

За рішенням Івано-Франківської міської ради оголошується міський конкурс проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування й громадянського суспільства у 2023 році. Подати заявку можна буде з 1 березня.

Пише Інформатор із посиланням на Івано-Франківську міську раду.

Участь у конкурсі можуть взяти громадські та благодійні організації міської громади, а також організації при закладах та установах культури міської громади й при дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міської громади. До участі запрошують ОСББ, будинкові, вуличні та квартальні комітети, житлово-будівельні кооперативи й мешканців багатоквартирних будинків міської громади, що отримали дозвіл виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на встановлення індивідуального опалення.

Конкурс проводиться на умовах співфінансування проєктів та програм за формулою: 70 % кошти міського бюджету + 30 % кошти учасника конкурсу.
Максимальний обсяг фінансування для 1 заявника – 50 тис. грн, для громадських та благодійних організацій при закладах та установах культури – 40 тис. грн. Для закладів освіти обсяг становить 100 тисяч гривень.

Максимальний обсяг фінансування з міського бюджету проєктів та програм ОСББ, будинкових, вуличних та квартальних комітетів, житлово-будівельних кооперативів для 1 заявника:

  • для будинків від 1 до 4 поверхів – 70 тис. грн.;
  • для будинків від 5 і більше поверхів – 105 тис. грн.

Для переходу на індивідуальне опалення жителі можуть отримати до 140 тис. грн.

Детальнішу інформацію про умови конкурсу та бланки для підготовки проєктної заявки можна завантажити на сайті.

Проєкти та програми на участь у конкурсі потрібно надсилати на електронну скриньку konkurs.if@ukr.net, з 01.03.2023 року до 30.03.2023 року 17.15 год.
Зареєстрованими на участь у конкурсі вважаються ті проєкти та програми яким присвоєно реєстраційний номер. За більш детальною інформацією звертайтеся в Секретаріат Івано-Франківської міської ради – вул. Грушевського, 21, каб. 405, тел.: 55-21-07, 55-20-04, 097-67-163-85.

Пріоритетними вважаються проєкти та програми волонтерського спрямування.

Читайте також: Карітас Івано-Франківськ запрошує у простір для матусь

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору