Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Психотропи на понад 200 тисяч: поліцейські затримали наркодилера на Прикарпатті

Фігурант розповсюджував заборонені речовини на території області. Правоохоронці затримали збувача в Угринівській ТГ. За вчинене йому загрожує до 10-ти років ув’язнення.

Пише Інформатор із посиланнням на поліцію Івано-Франківської області.

Працівники управління карного розшуку обласної поліції спільно з тисменицькими поліцейськими задокументували злочинну діяльність 22-річного уродженця Донецької області, який тимчасово проживає на Прикарпатті і причетний до незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Невдовзі в Угринівській територіальній громаді правоохоронці зупинили автомобіль “VOLKSWAGEN JETTA”, за кермом якого перебував фігурант. В машині виявили ряд заборонених речовин. Серед вилученого 90 фольгових згортків та один поліетиленовий пакет з амфетаміном, “Альфа-PVP” та марихуаною, вагою близько 300 грам. За цінами чорного ринку їх вартість сягає понад 200 тисяч гривень.

Правоохоронці відправили речовини на експертизу й наразі перевіряють ймовірних спільників фігуранта та канал надходження заборонених речовин.

Слідчі затримали фігуранта в процесуальному порядку. Вирішується питання повідомлення затриманому про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Відповідно до санкції статті за вчинене наркодилеру загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Івано-Франківська окружна прокуратура.

Читайте також: 5500 доларів за виїзд: на Прикарпатті викрили поліцейського й спільників, які допомагали ухилянтові

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору