Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що з опаленням в центрі Івано-Франківська?

Нещодавно в Івано-Франківську сталася аварія з котельнею, яка розташована на вулиці Індустріальній. Внаслідок цього частина багатоквартирних будинків у центрі Івано-Франківська залишилися на декілька днів без опалення.

Розповідає Інформатор.

Як розповів Інформатору один із підписників, в будинку на вулиці Коновальця, де він проживає, опалення зникло на 7 днів:

“Батареї були ледь теплими протягом 18 та 19 лютого. У понеділок опалення повістю зникло. Тиждень у квартирі було прохолодно. Лише вчора опалення таки з’явилося.”

Пресслужба Аварійно-диспетчерської служби ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» повідомила Інформатору, що працівники ліквідовували аварію у цілодобовому режимі:

“Із суботи, 25 лютого, теплоносій було запущено окрім непарних чисел будинків на вул. Сахарова”, – додали у пресслужбі.

Також написали, що працівники ще й розповітрювали батареї в будинках, де існують дахові розгалуження:

“За 25 лютого 2023 р. (субота) прийнято і зафіксовано в журналі обліку 18 викликів серед них по будинках, що подає тепло ДМП “ІФТКЕ” виклики відсутні; по будинках, що подає теплоносій ТОВ “ІФТЕ” та котельня на Індустріальній – 18 викликів. За 26 лютого 2023 р. (неділя) прийнято і зафіксовано в журналі обліку 33 викликів серед них по будинках, що подає тепло ДМП “ІФТКЕ” виклики відсутні; по будинках, що подає теплоносій ТОВ “ІФТЕ” та котельня на Індустріальній – 33 викликів”.

Друзі, яка ситуація у вас з опаленням? Напишіть нам у коментарях.

Якщо ж ви маєте проблеми з теплом в будинку, звертайтеся до аварійно-диспетчерської служби за телефонами: (0342) 56-47-82; 15-82 та 067-110-11-73.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору