Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

ДТП, орден “За мужність”, коломийський педіатр у The Washington Post: топ-10 публікацій лютого

Сьогодні, 1 березня, ми традиційно підбиваємо підсумки минулого місяця. Що ви найбільше читали протягом лютого?

Знає Інформатор.

Публікація, яка набрала найбільше переглядів — трагічний випадок у селі Вільшаниця на Прикарпатті, де з озера витягли тіла двох чоловіків. Цю новину читали 4007 разів.

Друге місце — невтішні новини із фронту про смерть п’яти героїв із нашої громади. Цю публікацію ви відкривали 3917 разів.

2852 перегляди у новини про те, як минув протест медпрацівників біля будівлі ОДА у Франківську. Колективи психіатричної лікарні номер 1 і Прикарпатського наркологічного центру вийшли на акцію проти ліквідації їхніх закладів і об’єднання їх із психіатричною лікарнею в селі Чукалівка.

Новину про електрослюсаря із Долини, якого нагородили орденом “За мужність”, ви читали 1991 раз. Герой із Прикарпаттяобленерго зараз служить у лавах ЗСУ.

1644 перегляди в публікації про організацію “Лікарі без кордонів”. На Прикарпатті ця гуманітарна ініціатива буде допомагати переселенцям з інвалідністю.

Трагічну звістку з Донецького напряму, де загинув воїн із Прикарпаття Андрій Пилипонюк, ви читали 1419 разів.

Зовсім невелика різниця, на 12 переглядів менше у матеріалу про Олега Токарчука. Це військовий лікар і відомий коломийський педіатр, який потрапив у репортаж The Washington Post.

1337 переглядів у новини з кримінального боку нашої області. Саме стільки разів ви читали матеріал про прикарпатця, який торгував амфетаміном у Хмельницькому.

В аварії на вулиці Миколайчука, яка трапилась 22 лютого, 1325 переглядів.

Замикає наш лютневий топ-10 новина від обласної прокуратури про те, що в Долині нерухомість на 3,6 млн гривень повернеться у власність громади.

Дякуємо, що читаєте нас! Ваш Інформатор Івано-Франківськ.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору