Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“У своїх роботах передаю себе та емоції”: франківська художниця своєю творчістю нагадує іноземцям про війну

Нещодавно у Франції пройшла чергова персональна виставка робіт художниці Оксани Лаврів, за допомогою якої вона нагадує про війну, що розпочала рф.

Пише Інформатор.

Франківська художниця представляє Україну в квітах, пейзажах, абстракціях та фотороботах. Сьогодні картини пані Оксани також нагадують про прихід весни.

Перший поклик до мистецтва жінка відчула ще в ранньому дитинстві, далі навчалася у художній школі, а в 1988 році закінчила Харківську інженерно-педагогічну Академію. Тривалий час присвячувала себе поезії, йозі, дизайну, декору, латиноамериканським танцям та різноманітним духовним практикам. Зараз працює в різних жанрах та техніках живопису.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, квітка та у приміщенні

Оксана Лаврів брала участь в багатьох персональних, міжнародних і колективних виставках та благодійних аукціонах. Тепер продає свої картини, щоб допомогти коштами постраждалим від війни українцям.

“Я показую красу України, а також розповідаю про історію, культуру і цінності. Я намагаюся донести до відома про роль України у світі. Я не припиняю нагадувати про те, які жахливі події відбуваються у моїй країні. А також закликаю підтримувати і надалі допомагати українцям, наголошуючи про незламність і силу мого героїчного народу”, – ділиться художниця.

Життєве кредо пані Оксани: “Коли суть твоя – світло, будь-яке полотно тільки привід засяяти яскравіше.”

Можливо, це витвір мистецтва

У своїх роботах мисткиня через зображення квітів передає найкращі емоції та відчуття, каже, що ніби зливається з квіткою, відчуваючи її тонку структуру, аромат та ніжність. А також життя, яке таке коротке, але красиве.

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

До слова, з кінця лютого до 18 березня у Франції діє п’ята персональна виставка художниці “Напівсни”.

Можливо, це витвір мистецтва

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору